Žvejyba Trakų rajone- „dublis II“ karšių belaukiant [liepos 31-1 rugpjūčio]

Prasidedančių atostogų metui jau numatytas laikas savaitei ar daugiau „pajodinėjimas“ ant dviračio. Taigi reikia pailsėti prieš atostogas 🙂  Tikrinu įranga..žiuriu ko trūksta..ryt apsiperku skanėstais žuvims ir sau..ir penktadienį tiesiai iš darbo keliauju prie ežero.

Prie ežero atvykstu ir pradedu įsirenginėti stovyklą. Aplink nei vieno žvejo, planuoju naktį praleisti vienas. Netikėtai gaunu žinutę, kad nakčiai prisijungs draugas. Vis bus linksmiau 😉 Po truputi pradeda lynoti, reikia paskubėti, kad nepermirktų šiltesni rūbai kurie guli kuprinėje. Statau skėtį ir slepiu visus daiktus po juo.

DSCN0313   DSCN0314 DSCN0315   DSCN0317 DSCN0318

Pirmieji laimikiai kuklūs savo dydžiu, todėl keliauja atgal į savo namus

DSCN0320 DSCN0323

Temsta ir didesnės žuvys pradeda drąsėti. Bet neatsilieka ir „pačios didžiausios“

DSCN0324   DSCN0325  DSCN0327

Viena kita papuola į skiaurę. O štai ką jos mato iš jos

DSCN0332   DSCN0333

Laikas vakarienei.. šildome konservus ir užkandžiaujame

DSCN0346

Kibimas apstoja. Bandome snuduriuoti kėdėsė, kai 2 valandą nakties miegus išvaiko signalizatoriaus pyptelėjimas. Laukiam dar vieno krustelėjimo ir kirtimas. Jau galvojau, kad atėjo maitintis didieji karšiai, bet pasirodo čia susigundė kukurūzu vegetarė lydeka 🙂 Labai per daug nenustembam, nes jau ir seniau teko nemažai lydekų pagauti ant dugninių (viena net įspūdingo dydžio)

DSCN0348   DSCN0349

Ryte, kai dar saulė nepakilus- kibo viena kita kuojytė arba smulkus karšiokas. Prašvitus kibimas visiškai pradingo. Traukiam namučio pasnausti ir vakare jau su meškere rankoj sedėsim prie kito ežero 😀

DSCN0353   DSCN0370

..nei žvyno, nei uodegos..

<º)))))><

Įrašas paskelbtas temoje žvejyba ir pažymėtas , , , , , , .Išsisaugokite pastovią nuorodą.